Meest complete salon voor uw beautywensen

U bent op zoek naar kwalitatieve verzorging van uw lichaam? We helpen u graag met een service die volledig is afgestemd op uw wensen en behoeften.
Royal Secret Cosmetics is de meest complete salon die u verwelkomt en behandeld op ieder gebied van schoonheid en lichaamsbehandeling. Onder één dak kunt u onze make-up, pedicure, handverzorging, tan, beauty coaching, waxing, afvallen, bruidservice, skin en kapsalon diensten vinden. Tevens hebben wij ook behandelingen en producten voor mannen. In deze wereldse salon, waarin luxe, rust en gezelligheid centraal staan, geven onze experts op het gebied van beauty een volledig aanbod met betrekking tot uw wensen.

Een geschikte pedicure in Almere is Jolanda Lookman. Bij haar Pedicure praktijk kunt u gerust langs voor alle type pedicure behandelingen. Als u op zoek bent naar een Pedicure in Almere Buiten, bent u bij Pedicure Praktijk Jolanda Lookman aan het juiste adres.

Maak kennis met eerste klas verzorging.

De beautysalon stelt u op uw gemak. Na inventarisatie van uw wensen gaan we aan de slag. In onze behandeling kunt u kennismaken met nieuwste technieken uit de Verenigde Staten. Tevens putten wij uit de bronnen van de mystieke Oosterse geheimen op het gebied van uiterlijke verzorging. Gaat het enkel om uzelf te verwennen? Geen probleem, we leveren deskundige service en leggen u in de watten. Enkel de hoogste kwaliteit is ons streven. Een van de belangrijkste organen van het lichaam, de huid, krijgt zo de verzorging die het verdiend.

Service

Maak gebruik van onze diensten als u kwaliteit en professionaliteit verlangt. Ons brede aanbod bestaat uit een diversiteit van disciplines. Haar, huid, gewicht, algemene uiterlijke verzorging, coaching en advies.

Een greep uit ons aanbod:
– Age Management & Beauty Coaching
– Eyebrows Designer
- Kaviaarfacial – een anti-age treatment. Een reiniging, peeling en massage. Één van onze negen facial behandelingen.
– Permanent make-up – hygiënische correcties of behandelingen op wenkbrauwen, ogen en lippen.
– Dr. Christine Shrammek – Bio Peeling -behandeling van deze dermatologe, allergoge die de microcirculatie bevordert.
– Myscara – twee tot drie weken wimpers van volume door een coating. Veilig en waterproof.
– Velashape anti cellulite behandeling.Lyposage – een afslankmassage die cellulite aanpakt.
– Moroccan spray tan – behandeling met arganolie die zonder de schadelijke UV je huid een stralende bruine huid geeft.
Daarnaast een zeer ruim aanbod waarin liptreatment, French pedicure, hair-treatment, tanddiamanten zetten en nog veel meer mogelijk is.

Beautysalon Haarlem

Onze vestiging in Haarlem staat open voor iedereen met wensen op het gebied van uiterlijke verzorging. Royal Secret Cosmetics heeft alles onder één dak. Bovendien leveren we garantie op alle producten. De producten hebben hun actieve werking klinisch bewezen. We houden rekening met uw tijdstippen, want werkt u overdag? Dan plannen we een afspraak in de avond. We zijn tot tien uur ‘s avonds geopend. We hebben ervaring opgebouwd in individuele begeleiding en geven ook een gratis adviesgesprek. Vakkundige behandeling is er dus op maat. Ook het vervoer, wel zo praktisch, is handig. Parkeren kan voor de deur en de beautysalon ligt op loopafstand van het openbaar vervoer.