Een geslaagd gevoel door zelf te bouwen

Het komt steeds vaker voor dat mensen zelf aan hun huis gaan bouwen. Niet alleen omdat het natuurlijk veel geld bespaart doordat je geen aannemer in hoeft te huren, maar ook omdat het leuk is. Door zelf een tuinhuisje, een muurtje of een stuk bij huis aan te bouwen heb je achteraf een geslaagd en trots gevoel! Niet handig en weinig ervaring met bouwen? Geen probleem! Hoewel het voor de een makkelijker is om iets te bouwen, is het voor iedereen mogelijk.

Geen klus te moeilijk

Metselen klinkt als een werkzaamheid voor de een echte bouwvakker. Toch kan iedereen het met de juiste tips. Zo is GAMMA gekomen met de metseltips waarmee je vrijwel alles in elkaar kunt zetten. Ten eerste leggen ze op de website stap voor stap uit hoe je cement maakt.

Daarnaast staat er een groot en divers aanbod aan verschillende bouwproducten op de website. Zo zie je stap voor stap hoe je een tuinmuurtje op de juiste manier in elkaar zet, hoe je een scheur in de gevel repareert, hoe je een dorpel plaatst en zelfs hoe je een brievenbus metselt!

Zoek zelf alle spullen uit

Nog een reden waarom het leuk is om zelf te klussen is omdat je dan alle spullen zelf helemaal uitzoekt. Hiervoor ga je naar de bouwmarkt of je zoekt alle spullen online uit. Dit varieert van het gereedschap (indien je deze nog niet hebt) tot de bouwmaterialen.

Heb je veel materiaal nodig, maar wil je niet te veel geld kwijt zijn? Bij bouwmaterialenkopen.com vind je betonblokken en nog veel meer materialen voor een goede prijs. Zo is er een groot assortiment aan metselstenen, cellenbetonblokken en nog veel meer. Wanneer je de bouwmaterialen laat bestellen door een aannemer dan ben je al snel veel meer geld kwijt. Een aannemer rekent altijd nog een marge bovenop de prijs van de bestelling zelf.